Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering: 1-5 hverdage

Fragt fra 39,- i hele Danmark

Gratis fragt ved køb over 499,-

Collect Furniture

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

COLLECT FURNITURE

Det danske firma Collect Furniture blev grundlagt i 2008 af Frédéric Collette med lanceringen af bæredygtige møbler til børn.
Deres focus er stadig at motivere og vække børns nysgerrighed, mens møblernes design og kvalitet appellerer til forældre og bedsteforældre.
Børnemøblerne er ikke kun designet til at skulle passe til børneværelset men overalt i hjemmet. Flere af børnemøblerne fra Collect Furniture er også funktionelle for de voksne selv.

Collect Furniture har siden udvidet deres kollektion og har skabt møbler til voksne – blandt andet sofabordet KANT, reolerne VinkL samt BiRP magneterne.

Designer Frédéric Collette har en baggrund som civilingeniør, og alle møbler er designet ud fra holdbarhed, bæredygtighed og med sikkerhed i fokus. Han vurderer de enkelte produkters miljøpåvirkning med strenge krav, og dette har givet nogle af deres møbler det nordiske miljømærke Svanemærket, som står for sundheds- og sikkerhedsbevidsthed, miljøhensyn under produktion samt den høje kvalitet.