Pilgrim

Det hele begyndte i 1983, da de to danskere - Annemette Markvad og Thomas Adamsen – rettede deres innovative energi mod smykkedesign og fremstillede unikke smykker, som de primært solgte på festivaler. Med stor kærlighed til musik og mennesker skabte de smykker, som afspejlede deres spontanitet, intimitet og autenticitet; alle dybtfølte værdier.

Smykker er deres passion; det handler om drømme, stil, hjerte og sjæl. De sætter en ære i at holde det helt autentisk - holder os tro mod, hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Pilgrim handler stadigvæk om at gå ud at søge nye ting, nye måder og nye eventyr. Det er ikke kun destinationen, der betyder noget, men også vejen dertil. De er et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og ligesom i starten handler det om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart.

Det har været en fantastisk rejse, og Pilgrim er blevet et anerkendt internationalt mærke med en Scandi-cool tilgang til design. De har støt og sikkert bevæget os ind på mode- og smykkescenen, og rejsen er langt fra slut endnu - de er kommet for at blive!

Pilgrim
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Pilgrim, Lauren bracelet, gold
DKK 199,00
Pilgrim, Lauren bracelet, silver
DKK 199,00
Pilgrim, Lauren necklace, gold
DKK 199,00
Pilgrim, Lauren necklace, silver
DKK 199,00
Pilgrim, Lauren øreringe, gold
DKK 149,00
Pilgrim, Lauren øreringe, silver
DKK 149,00
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)