Handels- og leveringsbetingelser

VibeCorners.com er en webshop med salg af blandt andet ting til boligen og smykker.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail@vibecorners.com eller på tlf. 3011 3459. Vores åbningstider er mandag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 til 18.00.

 

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, og tekniske fejl. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, pga. udsolgte varer eller lign. hører du fra os inden for 2 hverdage.

Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige div. kreditkort eller Dankort. For at handle på www.vibecorners.com skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,00, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken VibeCorners.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra VibeCorners.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, e-Dankort, Visa, Visa Electron, Maesttro, MasterCard.

Gebyrer: Der bliver pålagt gebyrer på betalingskort.

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms, med mindre andet er angivet. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm. Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind via vores hjemmeside med din e-mailadresse samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Persondatapolitik

Cookies Der benyttes cookies.

Databeskyttelse har høj prioritet hos VibeCorners.com, og derfor har vi lavet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er VibeCorners.com.

Logstatistik Logstatistik bruges på VibeCorners.com og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.vibecorners.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn

* adresse

* telefonnummer

* email-adresse

Personoplysningerne registreres hos VibeCorners.com og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administrationen og support.

Supplerende oplysninger om datasikkerhed og krypteringer: Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos VibeCorners.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til VibeCorners.com via e-mail: mail@vibecornes.com.

Levering

Alle ordre sendes med Cool Runner pakkepost. Du modtager en sms og email om din forsendelse, så du altid kan følge den. Det er også muligt at vælge, at pakken kan afhentes på et af mere end 800 afhentningssteder i Danmark og selvfølgelig et nær dig.

BEMÆRK: Er du ikke hjemme, og dette kræver en ekstra udkørsel fra Danske Fragtmænd, betaler du som kunde selv for dette.

Alle bestillinger på over kr. 299,00 incl. moms leveres fragtfrit for kunden, alle bestillinger under kr. 299,00 incl. moms påregnes fragtomkostninger på kr. 25,00 incl. moms.

Uden for Danmarks grænser plus Færøerne og Grønland betales aktuel fragt efter vægt (kontakt os for nærmere aftale).

Leveringstid: 3-5 dage (der kan dog i enkelte tilfælde forekomme en længere leveringstid.)

Gratis fragt og franko levering gælder kun fastland og brofaste øer i Danmark.

Ved levering til ikke-brofaste-øer pålægges kr. 699,- incl. moms (uanset købsbeløb).

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos VibeCorners.com, har du ret til at fortryde købet indenfor 14 dage efter du har modtaget varen. Du har herefter 14 dage til at returnere varen til os, på den angivne adresse.

Fra d. 15. oktober kan udvider vi vores returret, så der er mulighed for at købe julegaver over webshoppen. Fra d. 15. oktober har man derfor indtil d. 15. januar til at returnere/bytte sine julegaver.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres, eller sende den retur til VibeCorners.com. Du kan også benytte vores fortrydelses formular.

Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores. 

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du afprøver varen ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse returneres selvsagt ikke.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. VibeCorners.com modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Adressen er:

Vibe Corners

Vangen 11

7500 Holstebro

OBS: der ydes ikke fortrydelsesret på special fremstillede produkter.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til det betalingskort, som er anvendt ved bestilling. Beløbet overføres hurtigst muligt efter varen er modtaget retur og checket af.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

VibeCorners.com tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl og udsolgte varer.

Varens stand ved returnering

Varens stand, når du sender den tilbage:  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik.  Hvis varen er afprøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen skal sendes retur i samme stand, som den er modtaget.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

VibeCorners

Gimsinglundvej 7

7600 Struer

VibeCorners.com TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, TEKNISKE FEJL, SAMT UDSOLGTE VARER.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@vibecorners.com. Bemærk: Er du bosiddende i Danmark bør du klage direkte til Center for Klageløsning (Forbrugerklagenævnet) eller et andet relevant dansk klagenævn.

 

VibeCorner.com går meget op i service, og vi vil gøre meget for at gøre vores kunder glade. Vi håber. du bliver glad for din bestilling, og skulle der være noget, der ikke er helt tilfredsstillende, vil vi meget gerne høre fra dig på mail@vibecorners.com.

 

God fornøjelse – vi håber. at se dig på VibeCorner.com igen.